martes, 6 de mayo de 2014

04-05-2014 IIª CARRERA DE LA DONA A SUECA




Trofeus de la IIª Carrera de la Dona-Sueca
         Diumenge passat Sueca va viure una intensa jornada festiva en tots els sentits, en la què les dones van ser les autèntiques protagonistes. Una festa esportiva, reivindicativa i solidària que, organitzada pel Club d'Atletisme Corriols de Sueca, comptà amb la valuosa col·laboració de l'Excel·lentíssim Ajuntament de Sueca amb la implicació de distintes regidories.

         A l'estadi municipal Antonio Puchades engalanat per a l'ocasió,  tenia origen la taca de color fúcsia, el de les samarretes de les participants, visible ja des dels moments previs a l'inici de la carrera. L'escalfament multitudinari dirigit per l'atleta Raquel Landín, va mobilitzar la majoria de les participants, moltes d'elles debutants.

Miriam Gregori i Raquel Landín
         Amb el tret d'eixida, prop de 300 atletes iniciaven un recorregut de 6 quilòmetres en el què la sorpresa principal la trobarien a la Plaça de l'Ajuntament, on al voltant d'un miler de persones de totes les edats participants de la Marxa,  esperaven les corredores i al seu pas les animaven aplaudint, cridant-les pel seu nom creant un ambient que va provocar en més d'una d'elles, emocions clarament perceptibles. 

         Quan per aquest punt va passar la totalitat de la carrera, s'iniciava la IIª Marxa per la Dona. El Carrer Sequial es convertia en el llit per on discorria el riu d'un sol color que avançava cabalosament cap al seu destí, l'estadi municipal, en el què després d'aproximadament 3.700 metres, es mesclaven totes i tots els participants en ambdues activitats. L'exercici físic va continuar present gràcies a la sessió d'aeròbic dirigida per Mònica Carrasquer. 


La carrera a punt d'eixir de l'estadi
         La línia de meta va ser creuada en primer lloc per l'atleta riberenca Míriam Gregori i Raquel Landín (2ª) que ho feien agafades de la mà després d'haver realitzat juntes la totalitat del recorregut.  Tercera va ser Ànima Polo, entrenadora del C.A. Corriols de Sueca i a continuació entrava la també corriol Laura Pérez (1ª local) seguida de la seua germana de sols 12 anys i del mateix club suecà, Aina Pérez.  
Aeròbic




         Per equips, les corredores de Polinyà Eva Talens i Laura Pérez, eren primeres en la modalitat de “Cosines” i Astrid i Belén Fos eren les millors com a “Germanes. Com a “Cunyades” i benavingudes, aconseguien el premi les atletes del Mareny de Barraquetes Sonia Carrascosa i Cheli Fuster mentre que en “Mare i Filla” eren Julia Iborra i Andrea Pérez les guanyadores, estes 4 últimes totes del C. A. Corriols. El premi al club amb major aportació de corredores,  sense comptar l'organitzador, va ser per al C.C. Peus Quets.       

La marxa per la dona.
          Èxit en definitiva l'aconseguit per l'Organització en un dia en la què l'alegria va ser l'emoció dominant i on es van assolir els objectius programats, amb l'alta participació en l'activitat esportiva,  multitudinària la reivindicativa i més que generosa la solidària, ja que dels guanys es beneficiaran els més necessitats de la nostra població ja que van destinats a l'Economat Social de Sueca.


A l'enllaç es pot trobar la classificació completa.


No hay comentarios:

Publicar un comentario