miércoles, 2 de abril de 2014

PRESENTACIÓ EDICIO 2014


El Club d'atletisme Corriols de Sueca, Atmòsferasport Ribera, i Ajuntament de Sueca han entrat ja de ple en les tasques organitzatives de la IIª Carrera de la Dona i la IIª  Marxa per la Dona.  

            En esta edició, la presentació de la qual tindrà lloc divendres 11 d'abril a les 20,00 hores a la Casa de la Cultura, ambdues activitats se celebraran el 4 de maig, primer diumenge de mes com es pretén que es convertisca en tradicional, a partir de les 11 del matí. Mentre que en la primera la protagonista és tota aquella dona que vulga participar, la segona està oberta a qualsevol persona. El recorregut és de 6 quilòmetres amb eixida i meta a l'estadi  “Antonio Puchades”, punt on també finalitzarà la Marxa que partirà de la Plaça de l'Ajuntament. 

            Es tracta d'una iniciativa que conjuga l'activitat esportiva amb aspectes reivindicatius i solidaris. Si l'any passat els beneficis íntegres d'ambdós esdeveniments van ser donats a La Associación de Epilepsia de la Comunidad Valenciana (ALCE), en esta ocasió els beneficiaris seran les famílies de la nostra població que estan passant per una difícil situació econòmica i la donació es realitzarà a l'Economat social de Sueca.
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario